Logo

Ponyvás Teherautó és Nyergesvontatók

Használt teherautók eladása

A használt teherautók vagy traktorok jó alternatíva az új, drága haszongépjárművek számára mind a kezdő logisztikai vállalkozások számára, mind azok számára, amelyek nem rendelkeznek elegendő költségvetéssel az új nehéz tehergépjárművek számára. Lehet, hogy egy használt teherautó nem lehet ésszerűen megvásárolható ár, és váratlan szolgáltatási költségekké alakulhat, ha nem ellenőrzött eladótól vásárol. Teherautók és speciális felszerelések vásárlása nemcsak garantálja az üzletek átláthatóságát, hanem védelmet is nyújt az alacsony minőségű teherautók vásárlása ellen.

Hogyan válasszunk használt teherautókat?

Használt teherautó vagy nyergesvontató kiválasztásakor érdemes meghatározni az alapvető követelményeket, amelyek az áruk méretétől, a szállítási távolságtól és a rakomány típusától függnek. Ezenkívül a használt teherautó vagy nyergesvontató egyik fontos jellemzője a jármű futásteljesítése. Ha a teherautó-specifikációval minden egyértelmű, a teherautó típusát illetően döntés meghozása nehéz feladat lehet. Raktárunkban olyan teherautók találhatóak, mint billenő teherautó, platós teherautó, billenőkocsi, teherautó alváz, konténerszállító hajó és mások. Folyamatosan frissülünk új teherautókkal, járművekkel és felszerelésekkel

Emellett a weboldalunkon bemutatott teherautók Volvo és Volkswagen traktorok megtették az összes szükséges értékesítés előtti szervizteszt és minden szükséges dokumentációt. Nyilvánvaló, hogy itt nem kell aggódnia, amikor tőlünk teherautót vásárol, mivel kizárólag kiváló minőségű használt gépeket árusítunk.

Top Machines